Po trzydziestce

Gdzie zjeść lunch biznesowy w centrum Warszawy?

Polska jest krajem słynącym z dobrej kuchni regionalnej, której cechą charakterystyczną jest wysoka jakość produktów oraz wyjątkowy smak. Pieczona jagnięcina lub dziczyzna z dodatkiem ziół może zadowolić podniebienia najbardziej wybrednych smakoszy. Jednym z lokali w Warszawie oferujących najlepszą polską kuchnię jest restauracja Magdy Gessler — U Fukiera. Jest to popularny i ceniony lokal na spotkania biznesowe.

Atrakcyjna lokalizacja


Restauracja usytuowana jest w jednym z najbardziej reprezentacyjnych rejonów w Warszawie. Historia lokalu sięga początków XVI wieku, jest to więc restauracja z długoletnią tradycją. Lokal U Fukiera jest od wielu lat umieszczany w prestiżowym przewodniku The Michelin Guide, co czyni go jeszcze bardziej atrakcyjnym. Wyróżnienie przez Michelin jest dowodem wysokiej jakości serwowanych potraw. Lokalizacja w zabytkowym otoczeniu jest atrakcyjna również ze względów historycznych. Może więc być to cel wielu ciekawych podróży.

Bogate wnętrze


W restauracji wnętrze jest pełne kwiatów. Tworzy to niezwykły nastrój, który wieczorem jest doskonale podkreślany przez blask świec. Na ścianach można zauważyć dzieła sztuki wybitnych artystów. Wyjątkowy charakter wnętrza jest podkreślany przez antyczne meble oraz dekoracje, dobrane z wielką starannością i dbałością o szczegóły. Aranżacje proponowane przez restaurację U Fukiera są bardzo oryginalne i dodają prestiżu.

Wyszukana kuchnia


Restauracja Magdy Gessler serwuje zarówno dania na miejscu, jak i na wynos. Kunszt, wiedza i fantazja szefów kuchni sprawiają, że możemy delektować się najlepszą kuchnią polską. Karta dań zawiera zarówno dania tradycyjne, obecne dawniej na polskich stołach, jak również nowoczesne potrawy łączące smaki naszego regionu z kuchnią południowoeuropejską. Takie nietypowe zestawienie smaków pobudza kubki smakowe i sprawia, że mamy ochotę czerpać radość z kolejnych smaków. Można to doskonale wykorzystać podczas organizacji obiadu biznesowego lub lunchu biznesowego. Zaproszenie swoich gości do restauracji Magdy Gessler jest oznaką wyszukanego gustu i wyrażenia szacunku dla naszych kontrahentów oraz współpracowników.

Profesjonalna obsługa

Wartością restauracji U Fukiera https://www.ufukiera.pl/ są nie tylko serwowane dania. Wiedza i doświadczenie kucharzy, w połączeniu ze znakomitą obsługą kelnerską, tworzy niezapomnianą atmosferę. Jest ona stale podtrzymywana przez wielką gościnność właścicieli oraz najwyższą jakość wszystkich elementów składających się na profesjonalną restaurację. Wizyta w lokalu Magdy Gessler może być okazją do poznania nowych smaków. Może być to również wyjątkowa przygoda dla osób w każdym wieku.

Powiązane artykuły

Zalety kominków żeliwnych – dlaczego warto zainwestować w to rozwiązanie?

Kominki żeliwne to rozwiązanie, które cieszy się dużą popularnością wśród osób pragnących nadać swoim wnętrzom ciepły i przytulny charakter. Nie tylko pełnią funkcję ozdobną, ale również stanowią e...

30 czerwca 2023 /
QO
Czytaj więcej

Zalety szybkiego kuriera miejskiego Pick Pack

Firma Pick Pack wyrosła jako innowacyjne rozwiązanie problemów przesyłek, dostarczanych w obrębie tego samego miasta. Cały proces jest szybki i bezproblemowy, dzięki wyjątkowej logistyce nadawanych...

29 czerwca 2023 /
IC
Czytaj więcej

Jakie imprezy warto zorganizować w restauracji?

Imprezy okolicznościowe dawno przestały być skromnym obiadem dla najbliższych. Obecnie taka zabawa trwa kilka godzin i dla gości trzeba przygotować mnóstwo potraw.

5 lipca 2022 /
PM
Czytaj więcej